espa_en

Τέταρτη διαδικτυακή συνάντηση για το έργο School To Farm

Τέταρτη διαδικτυακή συνάντηση για το έργο School To Farm

1080 1080 Smart Umbrella

Στις 28 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τέταρτη διαδικτυακή συνάντηση για το έργο School To Farm. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εταίροι του έργου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την πρόοδο και την υλοποίηση των δραστηριοτήτων του έργου, τις δραστηριότητες για τη διάδοση του έργου και να καθορίσουν τις επερχόμενες προθεσμίες.
Στόχος του έργου «School to Farm» είναι η δημιουργία μιας σειράς δραστηριοτήτων STEAM με βάση τον τόπο και το παιχνίδι για την περιβαλλοντική εκπαίδευση, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν σε αγροκτήματα ως μορφή εξωσχολικής εκπαίδευσης, συμπληρώνοντας την κλασική εκπαίδευση.

Για όσους ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση STEAM, είτε είστε μαθητής είτε εκπαιδευτικός, σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε τη σελίδα του έργου «School to Farm» για να μάθετε περισσότερα για την εξωσχολική εκπαίδευση.

Εάν είστε αγρότης ή ασχολείστε με την εκπαίδευση STEAM, η πολύτιμη συνεισφορά σας είναι απαραίτητη! Το παρακάτω ερωτηματολόγιό επικεντρώνεται στο συνδυασμό της βιωματικής μάθησης, της παιχνιδοποίησης και της εκπαίδευσης STEAM.

Κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ερωτηματολόγιο: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScleGFJZ2m…/viewfor

Innovation & Development

SMART UMBRELLA

Smart Umbrella – Innovation & Development

Δε-Παρ : 09:00 – 17:00
Διεύθυνση: Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα 10, 54640, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 0030 2310 222856